ELISMERÉS TAKTAHARKÁNYNAK

Ullik Béla, a Taktaharkányi Lövészklub elnöke a napokban vette át Budapesten, a Sportok Házában Sinka Lászlótól, az MSSZ (Magyar Sportlövők Szövetsége) főtitkárától azt a rendkívül megtisztelő oklevelet, amellyel a településen működő lövészklub munkáját ismerték el. 2015-ben az MSSZ Elnöksége elfogadott egy, a Szövetségen belül működő „Kitüntetések Rendje” határozatot. Minden évben tavasszal átadnak elismeréseket, amelyekre a tagklubok javaslata alapján történnek meg a jelölések és az odaítélések az MSSZ elnökségi ülésén történnek.
A díjak, ill. a címek:
A Szövetség Tiszteletbeli tagja
Életmű díj                           1 fő
Arany jelvény                     5 fő
Ezüst jelvény                      5 fő
MSSZ Díszoklevél            5 fő
Sportlövő város/község/klub/egyesület 1-2 db
A tavalyi éven két város önkormányzata kapta meg az elismerést OB-rendezése, illetve a sportág támogatása végett, Komárom és Keszthely. Idén két klubnak ítélték oda: Zámolyi Lövészklub (Fejér megye) és a Taktaharkányi Lövészklubnak.
Az indoklásban a következőek szerepeltek Taktaharkány esetében: az, hogy ilyen nehéz körülmények közül is lehet a „csúcsra” jutni (létesítmény, felszerelés hiányában stb.) mint pl. többszörös országos bajnoki címek elérése, fiatalok válogatottságig való nevelése stb.
A rendkívül megtisztelő cím átvétele után elhangzott kölcsönös méltatások közt külön kiemelték az átadók az önkormányzati hátteret, támogatást.


Vissza a főoldalra»


www.kormany.hu

www.delzemplen.hu

www.cirada.hu

www.notarmary.hu

© 2014-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.