Ismét majális Taktaharkányban


Képgaléria

2017. május 1-e is bővelkedett programokban.
Már reggel 7:00-kor zsongott a Rendezvénypark az előkészületek végett. Bódék díszítése, főzőcsapatok pakolása, színpadépítés és cseppnyi idegesség jó idő lesz-e?!
A színpadon 10:00-kor kezdődtek a kulturális programok.
Dr. Szemán Ákos köszöntője után helyi óvodásaink melengették meg a közönség szívét, majd a Szikra Tánciskola és Taktaharkányi Modern Tánccsoport vette birtokába a színpadot. Az Agyagbanda 4 tagú zenész csapata 1,5 órán keresztül fokozta a hangulatot. Minden csapathoz külön-külön odamentek és elhúzták zenéjüket, kérhettek bármit. Ezt követően a Miskolci Örömdal-kör műsora következett, akik nem csak az idősebb korosztálynak okoztak örömet, de frappáns feldolgozásaikkal a fiatalok arcára is mosolyt csaltak.
Eközben elkezdődött a Roma Nemzetiségi Önkormányzat irodájában az ételek zsűrizése. Madarasi Ferenc, Nemes Sándor, mint vadászok és Horváth Sándor, mint a kisebbségi önkormányzat képviselője ízlelték a főzőcsapatok csirkepaprikásait. A szebbnél szebben tálalt ételek látványa, illatuk és ízük nehéz döntés elé állították a zsűrit.
Míg a zsűri kóstolt, a színpadon Mr. Rick énekelt és hozta el nekünk a 90-es évek popslágereit. A műsor után elérkezett a várva várt eredményhirdetés.
1. hely: Ízörzők
2. hely: Gamesz kajesz
3. hely: Művelődési Ház
A Legjobb porta különdíját az Ízőrség csapata nyerte el.
Gratulálunk a résztvevőknek és a díjazottaknak is!
14:30-tól Interaktív bohócműsor vette kezdetét. Ezt követően Elvis Presly-dalok csendültek fel, végül nosztalgia műsort hallhattunk a nap zárásaként.
A rendezvényen házi készítésű sajtokat, kézzel készített ékszereket lehetett vásárolni.
A gyerekek egész nap ingyenesen használhatták az ugrálóvárat, kézműves foglalkozáson, arcfestésen és csillámtetováláson vehettek részt.
Nagy érdeklődés, jó programok, nyugodt, meleg nap, ez jellemezte 2017-ben a taktaharkányi majálist.


Vissza a főoldalra»


www.kormany.hu

www.delzemplen.hu

www.cirada.hu

www.notarmary.hu

© 2014-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.