Kiscsillag születik

Képgaléria

Községünkben 4. alkalommal került megrendezésre a Kiscsillag Születik című tehetségkutató műsor. Ez a tehetségkutató műsor teret biztosít, hogy kipróbálhassák a gyerekek képességeiket különböző területeken és azt megmutathassák a község lakosságának.
 Ének, mese-próza, vers, zene és tánc kategóriában mutathatták meg magukat a jelentkezők. Versenyzőink nagyon izgultak és mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni. Dr. Szemán Ákos polgármester úr köszöntője után kezdődőt a megmérettetés. A zsűri pontokkal értékelte a produkciókat. A zsűri tagjai:- Nagy Attila ének-zenetanár, karnagy, a zsűri elnöke
                                                  - Takács Orsolya a Ciráda zenekar népi hegedűse
                                                   - Péter Karola színész
                                                    - Kovács Annamária a Szikra Tánciskola vezetője
                                                     - Feng Ya Ou énekes, zenész
A bemutatott produkció után, Feng Ya Ou énekelt és gitározott a közönségnek. Az eredményhirdetésen a zsűri tagjai értékelték a látott és hallott produkciókat. Biztatták a gyerekeket, hogy bátran mutassák meg magukat, a tehetségüket. A zsűri döntése alapján senki sem távozott üres kézzel, minden gyerek ajándékkal térhetett haza. Köszönjük a gyerekeknek és felkészítőiknek a sok munkát és a színvonalas produkciókat!


Vissza a Főoldalra»


 


www.kormany.hu

www.delzemplen.hu

www.cirada.hu

www.notarmary.hu

© 2014-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.