Labdarúgó kupa a két ünnep között

Képgaléria

2017. december 28-án a Takta-kupa elnevezésű futballtorna újra megrendezésre került a Taktaharkányi Általános Iskola tornatermében. A szervezőket, a Sportegyesület tagjain kívül, az Iskola vezetése és a helyi sportbarátok, valamint az Önkormányzat dolgozói segítették. A nevezett 12 csapatból a településen élő sportszerető barátok, a Sportegyesület tagjai és a meghívott csapatok (Két Női, Önkormányzat, Rendőrség, Pedagógusok és az Öregfiúk) vettek részt. A sorsolást korábban megtartották, amiről videó felvétel is készült, így nyomon lehetett követni a csapatok besorolását. Négy csoport lett kialakítva, három-három csapattal, így a csoportmeccseken mindenki egyformán két meccset játszott.

A megnyitót követően a szervezők üdítőket és frissítőket osztottak ki a csapatoknak, majd kezdetét vette a futballtorna. Az első kör mérkőzései után, 30 perces pihenő idő alatt, együtt fogyasztották el a csapatoknak megrendelt pizzákat, majd a helyosztó mérkőzésekkel folytatódott a torna. A csoportelsők a felső-ágon az 1-4. helyezésért játszhattak tovább. A második helyezést elérők a középső ágon az 5-8. helyért, míg a harmadik helyezettek az alsó-ágon a 9-12. hely megszerzéséért mérkőzhettek, további két-két meccsen eldöntve, hogy végül hányadik helyezést érik el.

A torna befejezése után az első helyezett csapat tagjai aranyérmeket, a második helyezettek ezüst és a harmadik helyezést elérő csapat tagjai bronzérmeket vehettek át a szervezőktől. Külön díjazták a legsportszerűbb csapatot és az egyénileg legjobban teljesítőket.

A díjazottak az alábbiak lettek:

1. helyezett csapat: Andzsimacskahalacska (Juhász Martin, Tóth Marcell, Rabócz Dávid, Séra Ádám, Szabó Zsombor)

2. helyezett csapat: Rendőrség (Fofrovics Máté, Gréz Máté, Kramcsák Dávid, Halász Máté, Weisz Norbert)

3. helyezett csapat: Szambaiskola (Joó Zsolt, Urbán Zsolt, Jámbor Lóránt, Rabócz Róbert, Jámbor Dénes, Jámbor Soma, Jámbor Noel, Jámbor Károly)

Legjobb női játékos: Balogh Eszter

Legjobb fiatal játékos: Szabó Zsombor

Legjobb 35 év feletti játékos: Jámbor Károly

Legtechnikásabb játékos: Rabócz Dávid

Gólkirály: Bokor Dávid

Legjobb játékos: Séra Ádám

Legsportszerűbb csapat: ÖnkormányzatVissza a Főoldalra»


 


www.kormany.hu

www.delzemplen.hu

www.cirada.hu

www.notarmary.hu

© 2014-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.